science1

پروتکل مداخله بخشودگی درمانی گروهی

0 گؤروش
یازار:‌

پس از اینکه روانشناسی مثبت گرا در سال ۲۰۰۰ توسط مارتین سلیگمن به طور رسمی بنیان گذاری شد، پژوهش‌ها و مداخلات مرتبط با مفاهیم روانشناسی مثبت گرا و مداخلات مبتنی بر معنویت و بخشودگی بسیار محبوب شد. پایه نظری اصلی بخشودگی درمانی بر این است که با بخشش افرادی که در زندگی ما نقش دارند می‌توان سلامت روان بهتری را تجربه کرد. هم اکنون مداخلات بسیاری در زمینه بخشودگی درمانی وجود دارند که برای مشکلات مرتبط با آسیب از جانب افراد دیگر مانند ضربه عشقی، سوء استفاده افراد نزدیک و شرایط مرتبط به کار می‌روند. یکی از پروتکل‌های مداخلاتی بسیار کاربردی در این زمینه پروتکل مداخله بخشودگی درمانی گروهی است که دارای دو پروتکل مجزای مبتنی بر دین و مبتنی بر مفاهیم غیر دینی است و در سال ۱۹۹۸ تهیه شده است و تاکنون در ده‌ها پژوهش خارجی مورد استفاده قرار گرفته است.

سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید


آردینی اوخو
دوشنبه 23 مهر 1397
بؤلوملر :

پکیج مداخله کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی

0 گؤروش
یازار:‌

ذهن آگاهی یکی از رویکردهای مداخلاتی جدید در حوزه روانشناسی است که در سال‌های اخیر علاقمندان زیادی پیدا کرده است و برای درمان طیف وسیعی از مشکلات روانشناختی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پکیج مداخله کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی نیز که توسط موسسه ایران تحقیق آماده سازی شده است می‌تواند راهگشای بالینگران، پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های روانشناسی، مشاوره و سایر حوزه‌های سلامت روان باشد. در ذهن آگاهی فرد یاد می‌گیرد که علایم بدنی خود را به خوبی شناسایی نماید و بر هشیاری‌اش بیفزاید. این شیوه مداخلاتی توسط کابات زین برای اولین بار معرفی شده است. با توجه به اینکه داشتن یک پروتکل و پکیج مداخلاتی استاندارد از اصول اولیه درمان یا پژوهش در حوزه روانشناسی است موسسه ایران تحقیق اقدام به گردآوری و ارائه پکیج مداخله کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی کرده است.

سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید


آردینی اوخو
یکشنبه 22 مهر 1397
بؤلوملر :

پروتکل مداخله معنویت درمانی گروهی برای اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)

0 گؤروش
یازار:‌

در سال‌های اخیر استفاده از معنویت در روانشناسی افزایش یافته است. پروتکل مداخله معنویت درمانی گروهی برای اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) در سال ۲۰۰۵ تهیه شده و توسط دانشجویان دکتری روانشناسی بالینی در موسسه ایران تحقیق ترجمه و آماده سازی شده است. اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) یکی از اختلالات ناشی تروما یا آسیب است. در این اختلال فرد به دلیل قرار گیری در معرض آسیب شدید جسمی یا خطر تهدید زندگی علایم روانشناختی شدیدی از خود بروز می‌دهد. روش‌های درمانی زیادی برای این اختلال وجود دارد اما پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد که مداخلاتی که مبتنی بر معنویت هستند تاثیرات بیشتری در درمان افراد مبتلا به این اختلال دارند. معنویت درمانی روشی است که در آن فرد با استفاده از مفاهیم و تمرین‌های معنوی سعی در کنار آمدن با مشکلات زندگی خود را دارد. این شیوه مداخلاتی امروزه بسیار محبوب است و برای بسیاری از مشکلات و اختلالات روانی کاربرد دارد.


سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید

آردینی اوخو
شنبه 21 مهر 1397
بؤلوملر :

پروتکل مداخله گروه درمانی هراس اجتماعی یا اضطراب اجتماعی

0 گؤروش
یازار:‌

پروتکل مداخله گروه درمانی هراس اجتماعی یا اضطراب اجتماعی در سال ۲۰۱۲ آماده شده و توسط موسسه ایران تحقیق آماده سازی شده است. هراس اجتماعی یا اضطراب اجتماعی نوعی اختلال روانپزشکی است که در آن فرد از قرار گرفتن در معرض نگاه‌های دیگران ناراحت می‌شود. این اختلال بسیار شایع است و درمان‌های بسیاری برای کاهش آن وجود دارد. مطرح‌ترین درمان برای این اختلال درمان شناختی رفتاری (CBT) است اما به علت اینکه میزان عدم پاسخ دهی به آن زیاد است، پژوهشگران روش‌های درمانی جدیدی را برای این اختلال پیشنهاد داده‌اند. یکی از شیوه‌های درمانی جدید درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) است. در پروتکل مداخله حاضر با استفاده از فنون جدیدی که توسط ACT معرفی شده است و تلفیق آن با مواجهه درمانی سنتی که به طور گسترده برای اختلالات اضطرابی کاربرد دارد، روش‌هایی برای درمان این اختلال پیشنهاد شده است.


سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید

آردینی اوخو
پنجشنبه 19 مهر 1397
بؤلوملر :

پروتکل مداخله رویکرد مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT برای درد مزمن

0 گؤروش
یازار:‌

یکی دیگر از مداخلات روانشناسی که توسط موسسه ایران تحقیق آماده شده است پروتکل مداخله رویکرد مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT برای درد مزمن می‌باشد. در پژوهش‌های و همچنین درمان‌های روانشناسی و مشاوره، درمانگر باید بر اساس یک پروتکل و دستورالعمل استاندارد درمان مورد نظر خود را اجرا کند. اهمیت این دستورالعمل‌ها به حدی است که نداشتن چنین مداخله استانداردی می‌تواند در فرایند چاپ مقالات پژوهشی در مجلات معتبر یک مانع اساسی باشد. موسسه ایران تحقیق برای اولین بار در ایران با استفاده از تلاش‌های چندین دانشجو و فارغ التحصیل دکتری روانشناسی اقدام به گردآوری پروتکل‌های مداخلاتی استاندارد کرده است. پروتکل مداخله رویکرد مبتنی بر پذیرش و تعهد ACT برای درد مزمن یکی از دستورالعمل‌هایی است که مبتنی بر رویکرد پذیرش و تعهد است و از این جهت جزو مداخلات موج سوم در روانشناسی به شمار می‌رود و مورد استقبال بی‌نظیر روانشناسان قرار گرفته است.


سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید

آردینی اوخو
چهارشنبه 18 مهر 1397
بؤلوملر :

مقدمه کتاب اختلال شخصیت وابسته: از اختلال تا درمان

0 گؤروش
یازار:‌

موسسه چاپ کتاب نارون در سال جاری به چاپ کتاب اختلال شخصیت وابسته: از اختلال تا درمان پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون بخشی از مقدمه این کتاب را برای شما آماده نموده‌اند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.

افراد مبتلا به اختلال شخصیت وابسته خود را بی‌کفایت، بی‌کس و درمانده می‌بینند. آنها معتقدند در دنیایی خطرناک زندگی می‌کنند که قادر به مقابله با آن نیستند. بیمار وابسته در مواجهه با دنیایی که آن را ترسناک در نظر می‌گیرد، فرد یا افرادی را پیدا می‌کند تا از او حمایت و مراقبت کنند. نیاز به این روابط حمایت کننده باعث می‌شود، بیمار مبتلا به اختلال شخصیت وابسته فردیت خویش را انکار کرده و خود را تحت‌الشعاع خواسته‌های دیگران قرار دهد. وابستگی بین فردی ناسازگارانه این افراد همواره با احساس رنجش، انفعال، بی‌اطمینانی به خود، ترس از ابراز هیجانات و انواع مشکلات روانشناختی به ویژه اختلالات اضطرابی و افسردگی همراه است. افراد مبتلا به اختلال شخصیت وابسته عمیقاً باور دارند که رابطه با افراد قوی‌تر برای زنده ماندن ضروری است. در واقع، افراد وابسته دیگران را در پذیرش مسئولیت‌ها و مشکلات زندگی از خود تواناتر می‌بینند. برای افراد وابسته، دیگران در ایجاد امنیت و حمایت، قوی‌تر و شایسته‌تر از خودشان هستند.

آردینی اوخو
سه شنبه 17 مهر 1397
بؤلوملر :

پرسشنامه سازگاری زناشویی گراهام بی اسپنیر (DAS)

0 گؤروش
یازار:‌

سازگاری زناشویی، وضعیتی است که در آن زن و شوهر در بیشتر مواقع احساسی ناشی از خوشبختی و رضایت از همدیگر دارند. روابط رضایت بخش در بین زوجین از طریق علاقه متقابل، میزان مراقبت از همدیگر و پذیرش و تفاهم یکدیگر قابل سنجش است. در واقع رضایت زناشویی یک ارزیابی کلی از وضع فعلی ارتباط، ارایه می‌دهد. یکی از رایج‌ترین مفاهیم برای تعیین و نشان دادن میزان شادی و میزان پایداری رابطه، رضایت و سازگاری زناشویی است. سازگاری زناشویی به صورت خودکار ایجاد نشده و به وجود آمدن آن نیاز به تلاش زوجین دارد. معمولاً سال اول ازدواج از نظر سازگاری بسیار ناپایدار بوده و بیشترین خطر را برای ناسازگاری و طلاق دارد. با وب سایت دانلود پرسشنامه ایران تحقیق همراه باشید.

معرفی پرسشنامه سازگاری زناشویی گراهام بی اسپنیر (DAS)

پرسشنامه سازگاری زناشویی گراهام بی اسپنیر (DAS) توسط اسپنیر در سال ۱۹۷۶ منظور سنجش سازگاری بین زن و شوهرها و یا هر دو نفری که باهم زندگی می‌کنند تنظیم شده است. تحلیل عاملی نشان می‌دهد که این مقیاس چهار بعد را می‌سنجد که عبارتند از: رضایت زناشویی، همبستگی زناشویی، توافق زناشویی و ابراز محبت.


سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید

آردینی اوخو
سه شنبه 17 مهر 1397
بؤلوملر :

پرسشنامه اجتناب یانگ و ریگ (YRAI)

0 گؤروش
یازار:‌

یانگ بیان داشت که طرح‌واره‌های ناسازگار اولیه نتیجه تجارب بین فردی منفی در طول نخستین سال‌های زندگی در درون و بیرون خانواده است. این باورهای اولیه اساساً ارزیابی فرد از جهان، دیگران و روابط با دیگران را مشخص می‌کند. باورهای ناسازگار اولیه، عمیق‌ترین سطح شناخت هستند و موضوعات ثابت و درازمدتی‌اند که در دوران کودکی به وجود می‌آیند، به زندگی بزرگسالی راه می‌یابند و تا حد زیادی ناکارآمد هستند. برانگیختگی طرح‌واره (ناکامی یک نیاز هیجانیِ اساسی و هیجان‌های همراه با آن)، تهدیدی است که فرد با سه سبک مقابله‌ای (تسلیم، اجتناب و جبران افراطی) به آن پاسخ می‌دهد. در سبک مقابله‌ای اجتناب فرد سعی می‌کند از روبرو شدن و فعال شدن طرحواره‌های ناسازگار اولیه اجتناب کند. با وب سایت دانلود پرسشنامه ایران تحقیق همراه باشید.

آردینی اوخو
دوشنبه 16 مهر 1397
بؤلوملر :

پرسشنامه ترس از صمیمیت (FIS)

0 گؤروش
یازار:‌

صمیمیت یکی از نیازهای اساسی بشر برای سلامت روانی و سازگاری روان‌شناختی است. افراد قسمت عمده وقت و تلاش خود را صرف دنبال کردن صمیمیت می‌کنند و در جستجوی کسی هستند که با او صمیمی شوند. همچنین این روابط می‌تواند با ترس و اضطراب همراه باشد. این افراد ممکن است نگران این باشند که آیا روابط‌شان موفق خواهد شد، آیا تکنیک‌های درستی را به کار می‌برند، و آیا اگر کسی را پیدا کردند در نهایت خوشحال خواهند بود؟ برای خیلی‌ها تجارب سخت کودکی و روابط شکست خورده بزرگسالی ترس آن‌ها را از این که صمیمیت واهی است و در نهایت آکنده از درد و ناکامی خواهد بود، تقویت می‌کند. روابط خیلی صمیمیانه منبع مهمی برای شادی فردی و حس معنا در زندگی است. در مقابل، فقدان صمیمیت یا افسردگی، عزت نفس پایین، اضطراب، رضایت ارتباطی پایین، و ایگو ضعیف در ارتباط است. همچنین اجتناب از روابط صمیمانه می‌تواند اثرات بدی بر سلامت هیجانی داشته باشد که منجر به تنهایی، انزوای هیجانی و پاسخ ناکارآمد به استرس می‌شود، بنابراین افرادی که از صمیمیت می‌ترسند در خطر مشکلات هیجانی به سر می‌برند.

سایت خرید پرسشنامه و پروتکل روانشناشی ایران تحقیق را مشاهده کنید


آردینی اوخو
یکشنبه 15 مهر 1397
بؤلوملر :

کتاب آیین تنظیم قرارداد در حوزه فناوری اطلاعات ـ بخش خصوصی

0 گؤروش
یازار:‌


نام کامل اثر: کتاب آیین تنظیم قرارداد در حوزه فناوری اطلاعات ـ بخش خصوصی

پدید آورنده: محمد صادق آزادفر، امیر رضا دهقان (با مقدمه دکتر علیرضا شمشیری)

سال چاپ: ۱۳۹۷

نوبت چاپ: اول

قیمت: ۲۰۰۰۰۰ ریال

مقدمه کتاب آیین تنظیم قرارداد در حوزه فناوری اطلاعات ـ بخش خصوصی
موسسه چاپ کتاب نارون در سال جاری به چاپ کتاب آیین تنظیم قرارداد در حوزه فناوری اطلاعات پرداخته است. در اینجا همکاران ما در چاپ کتاب نارون بخشی از مقدمه این کتاب را برای شما آماده نموده‌اند که میتوانید قبل از تهیه این کتاب، آن را خوانده تا با محتوای آن آشنایی اولیه داشته باشید.

آردینی اوخو
شنبه 14 مهر 1397
بؤلوملر :